B&B Italia

B&B_Charles

BB Italia

B&B Italia is een toonaangevend Italiaans bedrijf op het internationale toneel van designmeubelen. Zoekt u meubels voor in huis, de tuin of contract doeleinden? B&B Italia biedt genoeg mogelijkheden. Het prestigieuze hoofdkantoor, ontworpen door Renzo Piano in 1972, is gevestigd in het Noorden van Milaan. B&B Italia is een echt familiebedrijf, dat in 1966 is opgericht met de ondernemende en vooruitziende blik van Piero Ambrogio Busnelli.

Moderne designmeubelen

De meubels van B&B Italia hebben een moderne uitstraling. Hierbij zijn creativiteit en innovatie het uitgangspunt. Zelfs bij de oprichting van B&B Italia kon Ambrogio Busnelli direct inspringen op de nieuwe technologieën. Wist u dat het koudschuim, dat tot meubel wordt omgevormd in een mal, door B&B Italia is geïntroduceerd? Koudschuim is vandaag de dag nog steeds populair! Bij B&B Italia wordt dit nog steeds geheel in eigen productie ontwikkeld.

Huis, tuin en contract doeleinden

Een merk dat u in uw complete interieur kunt toepassen. B&B Italia produceert namelijk designmeubelen voor huis, tuin en contract doeleinden. Deze kunt u terugvinden in de labels B&B Italia Home, B&B Italia Outdoor en B&B Project. Bent u de designmeubelen van B&B Italia al tegengekomen in openbare ruimtes, zoals kantoren, restaurants, lounges en hotels?

Topontwerpers van B&B Italia

B&B Italia liep niet alleen voor op nieuwe technologieën, maar ook op samenwerkingen met topontwerpers. Ontwerpers Gio Ponti en Scarpa hebben hun bijdrage geleverd aan de wereldbekendheid van B&B Italia. Zij hebben inmiddels plaatsgemaakt voor namen zoals Antonio Citterio, Naoto Fukasawa, Vincent van Duysen en Patricia Urquiola.

Oog voor design

Het is zeker dat de roots van B&B Italia in Italië liggen, maar ook B&B Italia laat zich inspireren door het design talent in het buitenland. Wist u dat het oer-Hollandse designmerk Moooi voor 25% in de handen van B&B Italia ligt?

Ervaar B&B Italia zelf

In onze sfeervolle showroom ervaart u de designmeubelen van B&B Italia zelf. Onze 1.300 m2 grote woonwinkel in Noordwijk overtuigt u van de kwaliteit van de designmeubelen van Noort interieur. Maak direct een afspraak.

B&B ItaliaB&B ItaliaB&B Italia