Flexform

Flexform

Flexform

In onze sfeervolle showroom maakt u kennis met Flexform. Flexform is een Italiaans merk dat bekend staat om de hoge kwaliteit designmeubelen. De meubelen van Flexform geven uw interieur een eigentijdse, elegante en luxe uitstraling.

Flexform sinds 1967

Al meteen vanaf de oprichting in 1967 werkte Flexform samen met bekende Italiaanse designers als Joe Colombo, Cini Boeri, Sergio Asti en Rodolfo Bonetto. Dit leidde onder andere tot Colombo’s beroemde Tube Chair. Een stoel van Flexform die al door verschillende musea in de collectie is opgenomen.

Milaan maakt kennis met Flexform

Meer dan veertig jaar later richt het familiebedrijf in Meda, vlakbij Milaan, zich nog altijd voornamelijk op de productie van banken en fauteuils. Alle designmeubelen van Flexform worden in Italië geproduceerd. Naast de collectie banken en fauteuils produceert Flexform ook andere meubels, zoals eettafels, poefs, salontafels, dressoirs en bijzettafels.

Pure kwaliteit

De designmeubelen van Flexform zijn van hoge kwaliteit, maar stralen ook elegantie en comfort uit. De unieke materialen (tuigleder en natuursteen) die Flexform in de designmeubelen verwerkt, zijn in ieder interieur toepasbaar. Op deze manier past het altijd bij uw stijl.

Vakmanschap van Flexform

Alles gebeurt onder leiding van Antonio Citterio. Een man met een heldere en inventieve kijk op designs, die zelf ook veel voor Flexform ontwerpt. Neem bijvoorbeeld de twee uitvoeringen van Helen, een fauteuil en een chaise-longue. De ranke lijnen en gevlochten leren zitting zijn typische voorbeelden van het vakmanschap van Flexform.

Flexform bij Noort Interieur

FlexForm is uniek en slecht is 100 winkels, verdeelt over 89 landen, te bewonderen. Noort Interieur is één van die winkels. In onze showroom maakt u kennis met de eigentijdse collectie designmeubelen van Flexform. Ervaar het ultieme wooncomfort zelf en maak direct een afspraak.

Flexform_SoftDream      Flexform_Groundpiece       Flexform

FlexformFlexformFlexform