Interieurontwerp

Een goed interieuradvies begint met zorgvuldig luisteren

Daarom zitten wij graag met u om de tafel om uw wensen te bespreken. Als u een afspraak maakt, nemen wij de tijd voor u om tot een interieurontwerp op maat te komen.

Persoonlijkheid in uw interieur

Een interieur is persoonlijk en u weet als geen ander wat bij u past. Op basis van uw wensen zoeken wij een totaalbeeld waarin de designmeubelen van uw keuze perfect tot hun recht komen. Met onze jarenlange kennis en ervaring verrassen wij u graag met ons interieurontwerp.

Interieurontwerp met een eigen verhaal

Elke ruimte vertelt een eigen verhaal. Of het gaat om een eetkamer of werkkamer. Een grote living of een smal herenhuis. Een nieuwbouw of renovatie. Wij denken mee met uw interieurinrichting voor:

Ontwerpers met ervaring

Onze ervaren interieurontwerpers bezoeken ook uw locatie, proeven de sfeer van uw huis en kijken naar uw bestaande interieurontwerp. Zo komen we niet voor verrassingen te staan. Als uw nieuwe interieur binnen is, zetten wij alles perfect op zijn plek.

Wij werken met zeer veel mooie merken! Van de Italiaanse toppers Minotto, Porro en Living Divani tot de Hollandse designer Piet Boon en Moooi.

InterieurontwerpMaak een afspraak voor een interieurontwerp

Laat u verrassen door ons enthousiaste team met ruime kennis van interieurontwerp en inrichting. U bent meer dan welkom in onze showroom, bekijk onze openingstijden. Maak direct een afspraak.

Zakelijk advies?

Wij richten op maat kantoren, horecabedrijven en winkels in. Onze projectinrichters zijn professioneel en staan dagelijks voor u klaar. Meer weten? Bel 071 – 4080008, e-mail ons of kom langs.