Living Divani

Living Divani

Living Divani

Perfecte, harmonieuze proporties en een gevoel van ingetogen luxe: dit kenmerken de zitbanken, fauteuils, bedden en accessoires van Living Divani. In onze Living Divani Store ervaart u de innovatieve designs en prestige van dit Italiaanse merk.

Innovatie, design en prestige

Het dynamische en levendige designmerk staat bekend om de unieke stoffering en uitgebreide collectie accessoires. Net als de meubelen zijn deze eigentijds, van hoogwaardige materialen en gevarieerd. Onze Living Divani collectie in Noordwijk bestaat uit

  • Zitbanken
  • Fauteuils
  • Tafels
  • Carpetten
  • Bedden
  • Buitenmeubelen

Designers van Living Divani

Sinds 1970 heeft het familiebedrijf een duidelijk doel voor ogen: voldoen aan de wensen en trends uit de hedendaagse wereld én tegelijkertijd steeds één van de blikvangers zijn in het land der interieurdesigners. Inmiddels is Living Divani niet meer weg te denken uit elk comfortabel designinterieur.

Living Divani’s Piero Lissoni

Dankzij de samenwerking met architect Piero Lissoni sinds1988 heeft het bedrijf zijn unieke stijl weten te behouden. Living Divani kenmerkt innovatie, kwaliteit, service, design en prestige. Ook andere internationale ontwerpers, zoals Shiro Kuramata, Francesco Rota, Arik Levy, Claesson Koivisto Rune en Junya Ishigami, dragen bij aan het succes van de keer op keer vernieuwde collecties.

Kom langs en bezoek de Living Divani Store

Living Divani designmeubelen vallen op door vakmanschap. Ervaar de ingetogen luxe zelf in onze Living Divani Store in Noordwijk. Open op maandag 13.00-17.30, dinsdag-vrijdag 9.30-17.30 en zaterdag van 10.00-17.00 uur.

Opvallende LIPP sofa

Het nieuwste juweeltje in de collectie is de Lipp sofa. Een herkenbaar design, uitgevoerd met een ‘touch of Chesterfield’. Deze touch is verwerkt in het gecapitonneerde ruggevlak. Stijlvol en strak, maar dankzij een knipoog naar de klassieker onder de banken, toch geheel authentiek.

Meer Living Divani designmeubelen

NOORT Interieur presenteert ook de designmeubel merken Porro, Minotti, Flexform & B&B Italia in haar showroom. Wij geven een passend interieuradvies voor woningen en bedrijven.

Living DivaniLiving DivaniLiving DivaniLiving Divani