Minotti

Minotti

Samen met Minotti presenteert NOORT Interieur een exclusieve Minotti Concept Store in Noordwijk. Kom kijken en beleef de rijkdom van comfortabel wonen. Heeft u een specifiek designmeubel van Minotti in gedachten en wilt u weten of NOORT Interieur dit in de collectie heeft? Kom langs in Noordwijk of neem contact op.

Elke jaar een nieuwe collectie

De Minotti Concept Store krijgt jaarlijks een update met de nieuwe collectie designmeubels en stoffen. De collecties worden in de eigen fabriek in Medea geproduceerd en komen direct vanaf de beurs in Milaan naar Noordwijk.

‘Made in Italy’ is en blijft het sleutelingrediënt voor Minotti. Traditie, technologie en vakmanschap resulteren in hoogwaardige producten en zijn een ‘state of art’. Minotti staat vooral bekend vanwege zijn mooie duurzame designbanken (zoals de Collar) die modulair aan te passen zijn. Aanvullend bestaat de collectie uit:

  • Vloerkleden
  • Opbergmeubelen
  • Salontafels
  • Eetstoelen
  • Bedden
  • Bijzettafels
  • Luxe accessoires

De design meubelen kenmerken de Italiaanse stijl: klasse en een vleugje retro. En vooral heel tijdloos.

Minotti collectie met Rodolfo Dordoni

Sinds 1997 werkt Minotti samen met de bekende ontwerper Rodolfo Dordoni. Dordoni staat bekend om zijn stilistische karakteristiek en esthetische principes in zijn design. Dit draagt bij aan een perfecte balans tussen traditie, klasse, mode en comfort.

Minotti is in 1950 opgericht door Alberto Minotti. Tussen 1970 en 1980 is de leiding overgenomen door zijn zonen: Renato en Roberto. De zonen hebben het label verder ontwikkeld tot een merk met internationale allure.

Unieke Minotti Concept Store

Bekijk één van ‘s werelds meest toonaangevende designmeubelmerken ter wereld in onze Minotti Concept Store (Jonckerweg 11 in Noordwijk). Open op maandag 13.00-17.30, dinsdag-vrijdag 9.30-17.30 en zaterdag van 10.00-17.00 uur.

Meer designmeubelen

NOORT Interieur presenteert ook de designmeubel merken Porro, Living Divani, Flexform & B&B Italia in haar showroom. Wij geven een passend interieuradvies voor woningen en bedrijven. Onze eigen interieurstylisten begeleiden uw project van A tot Z om te komen naar uw droomhuis of droomkantoor.
Minotti_3MinottiMinottiMinotti