Projectinrichting

Als de eerste indruk goed moet zijn

Het is belangrijk dat de uitstraling van uw pand past bij de identiteit van uw organisatie. De eerste indruk is immers allesbepalend. Van ontvangst tot in het kantoor, restaurant of woning. NOORT interieur is uw specialist voor design, kleur en totaalinrichting.

Projectinrichting met een goed gevoel

U wilt dat klanten en bezoekers zich op hun gemak voelen en dat uw pand de professionaliteit uitstraalt die u voor ogen heeft. Een volledig nieuwe inrichting of een aanpassing aan uw bestaande kantoor, u kunt het met een gerust hart aan onze projectinrichters overlaten.

Inrichting op maat

Geen ruimte is hetzelfde en daarbij heeft iedereen een eigen smaak. Onze ontwerpers vertalen uw wensen in een moodboard, waarna een totaalplan voor inrichting en meubels volgt. Doe alvast inspiratie op in collectie designmeubelenWij werken met zeer veel mooie merken! Van de Italiaanse toppers Minotto, Porro en Living Divani tot de Hollandse designer Piet Boon en Moooi.

Voorbeelden van projectinrichting

Van een volledig nieuw interieurontwerp van een huis tot een aanpassing aan een bestaand kantoor. Van horecabedrijf tot winkel of hotel. Wij verzorgen professionele projectinrichting met designmeubelen en creëren een tijdloze styling, passend bij uw bedrijf of ruimte.

Wij richten in en geven advies voor

  • Kantoormeubilair en ergonomische bureaustoelen
  • Akoestiek in kantoor, horeca en winkels
  • Projectinrichting op maat
  • Kleur- en materiaaladvies

Maak kennis!
Laat u verrassen door ons enthousiaste team met ruime kennis van kantoormeubilair en projectinrichting. U bent meer dan welkom in onze showroom in Noordwijk. Of wij bezoeken uw locatie. Maak direct een afspraak.