skip to Main Content
Dé Interieurtrends Van 2019: Warmte, Natuur En Color Blocking

Dé interieurtrends van 2019: warmte, natuur en color blocking

Het nieuwe jaar is gestart en bij een nieuw jaar behoren ook nieuwe trends met betrekking tot het interieur. De interieurontwerpers van NOORT interieur zijn voortdurend bezig met het volgen van de nieuwste interieurtrends. Aan de hand hiervan hebben wij de drie meest vooruitstrevende trends voor u geselecteerd: warmte uitstralen, natuurlijke invloeden en color blocking.

1. Warmte uitstralen

De kleur van 2019 is Spiced Honey, een warme beige-gele kleurtint. Dit is een kleur die momenteel nog niet vaak wordt gebruikt, maar toch stijlvol te combineren is met lichtere pastelkleuren of juist donkere warme tinten om extra warmte aan een interieur toe te voegen. Materialen zoals leer, gekleurd glas, zwart staal, messing en velours zijn een echte ‘must have’ in combinatie met deze kleur.

2. Geïnspireerd door de natuur

Ook gaan natuurlijke materialen, zoals natuursteen en hout, opnieuw een invloedrijke rol spelen in 2019. Marmer wordt door de jaren heen steeds gewilder en ook in 2019 verdwijnt het gebruik van marmer nog niet. Daarnaast behoort hout ook tot deze interieurtrend. Houten meubilair of designmeubelstukken met houten details zijn te combineren met verschillende interieurstijlen waardoor u het zo in uw interieur kunt toepassen. En wat straalt nu nog meer natuur uit dan planten? Planten mogen overal in huis worden geplaatst. Van de badkamer tot de keuken en de woonkamer. Deze trend zorgt niet alleen voor een rustig gevoel, het straalt ook duurzaamheid uit.

3. Color blocking

Wilt u meer kleur toevoegen aan uw interieur? Dan is color blocking dé interieurtrend trend voor u. Felle kleuren die met elkaar contrasteren behoort tot deze trend. Plaats bijvoorbeeld een donkergroene fauteuil bij een blauwe muur. Of zet verschillende gekleurde eettafelstoelen rondom uw eettafel. Bewaar rust met het gebruik van maximaal twee kleuren. Voor een optimaal color block-effect kan minimalistisch gekleurd meubilair worden gebruikt.

De laatste trends bij NOORT interieur

Ervaar de volledige collectie van NOORT interieur in onze showroom in Noordwijk. Bezoek de showroom of maak een afspraak met één van onze interieurontwerpers. Zij geven u een passend interieuradvies en stellen aan de hand van uw wensen en behoeften een interieurontwerp op.

Back To Top