skip to Main Content
Tips Voor Het Aanschaffen Van Designmeubelen

Tips voor het aanschaffen van designmeubelen

Designmeubelen zijn een mooie toevoeging aan ieder interieur. Maar waar moet u op letten als u een designmeubel gaat aanschaffen? Wij geven u drie tips waarmee u gegarandeerd de juiste designmeubelstukken vindt voor uw interieur.

1. Weet om welke ruimte het gaat

Voordat u op zoek gaat naar een designmeubel, neem afmetingen van de ruimte of de plek in uw huis waar u het meubel wilt plaatsen. Op deze manier kunt u gericht zoeken naar het meubel waar uw hart sneller van gaat kloppen. Echter, u hoeft uw keuze niet te laten limiteren door de afmetingen. Mocht u een designmeubel vinden waar u in geïnteresseerd bent, maar nog twijfelt, laat het onze interieurontwerpers weten. Wij geven u graag persoonlijk advies!

2. Neem de stijl van uw interieur mee in de overweging

Het belangrijkste is om rekening te houden met de stijl van uw eigen interieur. Mocht u op zoek zijn naar meerdere designmeubelen voor een bepaalde kamer in uw huis, dan is het aan te raden om voor verschillende mooie, maar ook functionele meubelstukken te kiezen. Daarnaast kunt ook voor één tijdloos designmeubel gaan, die mooi aansluit bij de stijl van uw interieur of de andere meubelstukken.

3. Wees niet bang voor unieke meubelstukken

Valt uw oog op een designmeubelstuk in een felle kleur met een unieke vorm? Loop niet direct verder. Meubelstukken waarvan u onder de indruk bent, kunnen ook heel mooi staan in uw interieur. Een uniek designmeubelstuk kan namelijk dienen als een echte eyecatcher, in bijvoorbeeld uw woonkamer of keuken.

En neem natuurlijk geen overhaaste beslissingen. Onze interieurontwerpers voorzien u graag van advies in onze showroom. Maak hiervoor een afspraak zodat wij samen met u zo gericht mogelijk te werk kunnen gaan. Ons team staat voor u klaar!

Back To Top