skip to Main Content
Top 3 Interieurtrends Voor Het Najaar

Top 3 interieurtrends voor het najaar

Bij ieder seizoen horen een aantal interieurtrends. Zo ook bij het komende najaar. In combinatie met designmeubelen uit onze nieuwe collectie, vertellen wij u graag alles over dé interieurtrends voor het najaar: duurzame designmeubelen, de jaren ’70 en fabulous futurisch.

Duurzame designmeubelen

Een trend die blijft terugkomen is duurzaamheid, ook in het interieur. Tegenwoordig zijn er steeds meer merken die hun designmeubelen duurzaam produceren. Een voorbeeld hiervan is het merk Henge. De designmeubelen van Henge zijn van verschillende natuurlijke materialen gemaakt. Houten materialen laten de designers bijvoorbeeld op een natuurlijke wijze veranderen en verouderen. Henge hecht ook veel waarde aan het natuurlijke verouderingsproces van de leren huid. Dit zorgt voor mooie en unieke designmeubelen!

De jaren ’70

Met de volgende najaarstrend gaan we terug in de tijd. De interieurtrends die in de jaren ’70 helemaal in waren, mogen namelijk weer in het interieur teruggebracht worden. Denk hierbij aan kleuren, zoals okergeel en rood. De nieuwe meubelen van Minotti passen qua vorm en kleur heel goed bij deze interieurtrend. De mooie ronde groene banken en rode eetkamerstoelen zijn essentieel dit najaar.

Fabulous futuristisch

Voor interieurtrends gaan we niet alleen terug in de tijd, maar kijken we ook naar de toekomst. Deze trend wordt ook wel de futuristische interieurtrend genoemd. Bij designmeubelen in deze trend moet u denken aan veel metallics en strakke lijnen. De unieke koffietafels van Living Divani zijn nieuw in onze collectie en vallen direct op door hun unieke vorm en kleuren. Een subtiele manier om deze trend in uw interieur te verwerken.

Interieuradvies of -ontwerp van NOORT interieur

Natuurlijk hoeft niet heel u interieur te bestaan of te passen bij deze interieurtrends. Een enkel designmeubel toevoegen aan uw huidige interieur kan al een groot verschil maken. Onze interieurontwerpers luisteren naar uw wensen en stellen graag een persoonlijk advies voor u op. Maak een afspraak of kom langs in onze grote showroom in Noordwijk om alle designmeubelen in onze collectie te bewonderen.

Back To Top