skip to Main Content
Zo Brengt U Staal In Uw Interieur

Zo brengt u staal in uw interieur

Staal, een belangrijke interieurtrend op dit moment. Het begon ooit met volledig industriële interieurs met veel stalen meubelen. Nu is het zelfs mogelijk om een landelijk interieur aan te kleden met stalen meubelen of items. Maar hoe brengt u deze trend bij u in uw interieur? Wij hebben drie opties op een rijtje gezet, van een drastische verandering tot een subtiele toevoeging aan uw interieur.

Stalen (kast)deuren

De eerste manier om staal in uw huis te verwerken is door middel van stalen deuren. Stalen deuren zijn momenteel erg trendy, zeker als deze antraciet of zwart zijn gekleurd. Dit geeft een ruimte een strak, maar modern uiterlijk. Beginnen met een iets subtielere stalen look? Dan is een kast met stalen deuren ook een optie.

Stalen poten van een bank, tafel of stoelen

Een andere optie is het gebruik van staal in bijvoorbeeld poten van een bank, bijzettafel of stoelen. Een landelijke stoel met een beige stof als zitting krijgt een industriële look door stalen poten. Daarnaast is het mooi om hout en staal met elkaar te combineren. In de nieuwe collectie van Minotti zitten een aantal tafels in verschillende maten met deze combinatie. Helemaal trendy voor het najaar!

Stalen accessoires

Mocht u staal willen toevoegen aan uw huis, maar geen drastische veranderingen willen maken aan uw interieur, dan is het een optie om een aantal stalen accessoires aan uw interieur toe te voegen. Dit kan verschillen van een grote spiegel met een stalen rand tot een klok van staal of een aantal kleuren stalen kandelaars in verschillende tinten. De keuze is volledig aan u.

Advies van NOORT interieur

Bent u benieuwd naar de stalen items die NOORT interieur in de collectie heeft? Of heeft u behoefte aan interieuradvies of een interieurontwerp? Kom langs in onze grote showroom in Noordwijk of maak een afspraak met een van onze interieurontwerpers.

Back To Top